Filosoful Mihail Șora nu scapă nici o ocazie pentru a arăta cât de mult este alături de tinerii care protestează în stradă pentru un stat și o viață mai bună. Ieri seara, în timp ce o țară întreagă a strigat, la unison, DEMISIA, filosoful Mihail Șora a fost și el printre vocile ce s-au alăturat acestui strigăt.

sora fcsb nu e steaua.jpg

După protest, centenarul a ajutat la adunarea gunoaielor în pungi și apoi s-a deplasat spre locuința lui Gigi Becali unde a scris pe gard cu un spray argintiu „FCSB nu e Steaua”, după care s-a făcut nevăzut pe strada Paris. Gigi Becali, aflat în copac în acel moment, a văzut întreaga scenă și a intervenit în următoarele ore la 6 emisiuni sportive pentru a se plânge că i-a mâzgălit Șora gardul.

Ajuns acasă, filosoful a trimis un mesaj fanilor săi de pe Facebook. „Prieteni, să nu uităm că ciobanul ăla nenorocit n-are nicio legătură cu culorile și valorile roș-albastre și copitele lui nu au de ce mânji trofeele noastre. Respect, pe viață, pe moarte, numai Steaua. Jos Dragnea, am încheiat, la revedere!”.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Friday, 22.06.2018 13:15 Sport

National Cinematografic