Mihail Șora, unul dintre noi! După protest s-a dus la palat la Gigi și a scris pe ziduri „FCSB nu e Steaua”

Filosoful Mihail Șora nu scapă nici o ocazie pentru a arăta cât de mult este alături de tinerii care protestează în stradă pentru un stat și o viață mai bună. Ieri seara, în timp ce o țară întreagă a strigat, la unison, DEMISIA, filosoful Mihail Șora a fost și el printre vocile ce s-au alăturat acestui strigăt.

După protest, centenarul a ajutat la adunarea gunoaielor în pungi și apoi s-a deplasat spre locuința lui Gigi Becali unde a scris pe gard cu un spray argintiu „FCSB nu e Steaua”, după care s-a făcut nevăzut pe strada Paris. Gigi Becali, aflat în copac în acel moment, a văzut întreaga scenă și a intervenit în următoarele ore la 6 emisiuni sportive pentru a se plânge că i-a mâzgălit Șora gardul.

Ajuns acasă, filosoful a trimis un mesaj fanilor săi de pe Facebook. „Prieteni, să nu uităm că ciobanul ăla nenorocit n-are nicio legătură cu culorile și valorile roș-albastre și copitele lui nu au de ce mânji trofeele noastre. Respect, pe viață, pe moarte, numai Steaua. Jos Dragnea, am încheiat, la revedere!”.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

22 iunie 2018 11:15
Citește mai mult despre: FCSB nu e Steaua

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult