Mihăiţă Pleşan a sfidat mafia pariurilor: „Mi-au propus să joc bine în câteva meciuri, dar am refuzat!”

Scandalul din ultimele zile în legătură cu posibile meciuri trucate nu ocoleşte nici marile legende ale fotbalului românesc. Mai nou, însuşi Mihăiţă Pleşan e bănuit că şi-ar fi apărat corect şi eficient şansele într-o serie de partide. Celebrul mijlocaş de lipsă de creaţie nu neagă tentativele de-a fi racolat de mafia pariurilor, dar susţine că a refuzat vehement orice implicare.

„E adevărat, în mai multe rânduri mi s-au oferit bani şi foloase de imagine ca să joc bine şi să fac spectacol. Nu dau nume, dar mi s-au promis chiar transferuri la echipe de top dacă acceptam să fac două-trei sezoane excelente şi să trântesc nişte goluri în poarta adversă. Recunosc, tentaţia a fost mare, dar am rezistat. Eu sunt un om de caracter, am o imagine, nu pot să mă compromit. Plus că e un drum fără întoarcere, dacă joci bine într-un meci, data viitoare vor plusa, cu mai mulţi bani, mai multă glorie…”

Cât priveşte meciurile suspectate, Mihăiţă susţine că au fost pură coincidenţă. „Oricui i se poate întâmpla să prindă şi câte-o zi mai bună, asta nu înseamnă că gata, e blat. Dacă vine cineva cu dovezi că am făcut eu aşa ceva, mă apuc de fotbal în secunda următoare!”, conchide Pleşan.

Autor: Apatrid (aka Harald)

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
7 februarie 2013 15:59

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult