Mihăiţă Pleşan, gata să ajute Naţionala: “Sunt pregătit să iau loc în tribună din primul minut!”

În pofida situaţiei grele de la naţionala de fotbal, în tabăra tricolorilor sosesc şi veşti bune. Deşi iniţial fusese anunţat indisponibil din cauza recidivării unei mai vechi invitaţii la un botez în Roşiorii de Vede, celebrul mijlocaş de creaţie şi amuzament Mihăiţă Păunel Pleşan a reuşit să se recupereze la timp pentru meciul capital cu Grecia din această seară. Astfel, Mihăiţă va fi încă de la începutul partidei în primul 54.718 ce va lua loc în tribunele Arenei Naţionale.

Dacă mai pe la toate echipele sale de suflet Pleşan a evoluat într-o zonă centrală a băncii de rezerve, în această seară el va ocupa un post lateral în şirul de scaune din tribuna a II-a, înspre scările de acces. Deşi nu e tocmai poziţia sa preferată din afara terenului, totuşi de acolo va putea să distribuie încurajări de efect pentru jucătorii români, dar şi ironii filtrante sau chiar invective-bombă la adresa adversarilor. Aşa-zisul jucător a scăpat şi de problemele cauzate în trecut de muşchii masticatori, aşa că diseară va fi 100% apt să scuipe cojile de soreancă sau bostan în zeflemea spre banca grecilor.

“Adversarii sunt foarte periculoşi, aţi văzut la Atena cum cântau “Elas, Elas” şi-i fluierau pe români la fiecare atingere de balon. Din fericire, ai noştri s-au ţinut tari şi nu le-au dat multe ocazii să-i fluiere. N-am emoţii pe diseară – fără falsă modestie, mă bazez pe experienţa mea acumulată pe banca de rezerve în zeci de derby-uri tari cu adversare de calibru precum Znamya Truda sau Dolgie Prudy. Sunt încrezător că azi, noi vom fi cei care vor bate. Din palme.”, a afirmat Mihăiţă cu optimism.

 

Autor: Harald (aka Apatrid)

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
19 noiembrie 2013 12:38

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult