Mihaiţă Pleşan: „M-aş întoarce pe jos la Craiova, una din multele mele echipe de suflet”

Vestea că Universitatea Craiova s-ar putea întoarce în Liga I i-a produs o imensă bucurie lui Mihăiţă Pleşan. Deşi sub contract cu echipa sa de suflet din Rusia, Mihăiţa şi-a anunţat disponibilitatea de a se întoarce la Craiova, una din multele sale echipe de suflet.

„După Steaua, Dinamo, Timişoara, Steaua II şi acuala mea echipă, Volga Nijni Novgorod, Universitatea Craiova este principala mea echipă de suflet. Dacă domnul Mititelu mă vrea, m-aş întoarce pe jos la Craiova. Tot ce trebuie să facă este să plătească 1 milion de euro pentru transferul meu şi eu voi veni cu sufletul la Craiova”, a scris Mihăiţă pe contul personal de Facebook.

Vestea i-a luat prin surprindere pe suporterii Craiovei, care nici măcar nu bănuiau că Mihăiţă Pleşan mai joacă fotbal. Totuşi, ei nu văd cu ochi buni o reîntoarcere a lui Pleşan. „În România se află majoritatea echipelor de suflet ale lui Mihăiţă, deci riscul să plece la prima ofertă este foarte mare”, a declarat unul dintre liderii suporterilor craioveni.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
26 iunie 2012 13:09

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult