Mii de olteni sunt încă pe noul stadion din Craiova, că au uitat pe unde au intrat

Impas pentru câteva mii de olteni, captivi de 5 zile pe noul stadion din Craiova. Pentru că nu sunt foarte inteligenţi şi nici nu sunt obişnuiţi cu asemenea construcţii, oltenii nu mai ştiu pe unde să iasă. Din păcate apelurile lor la 112 n-au avut niciun rezultat, pentru că poliţiştii nu ştiu să ajungă la stadion, fiindcă sunt şi ei olteni şi pur şi simplu nu-i duce capul.

Oltenii sunt dezorientaţi de forma rotundă a stadionului, care le provoacă ameţeli: „Aceşti oameni au creierul mult mai mic decât media. Nu doar că sunt români, dar ei sunt şi olteni, deci au automat capacitate cranială redusă. Ce e mai grav e că sunt şi suporteri de fotbal, deci au creierul şi mai mic!”, explică situaţia Decebal Popescu, antropolog

. În tribune s-a instalat panica după ce cineva a spus că ar fi fost închişi acolo de oamenii lui Soros, ca să-i facă să rateze pomana electorală de la PSD.

De disperare, mulţi suporteri au început să sape un tunel prin gazon, care este acum aproape distrus şi trebuie refăcut din bani publici. Suporterii au scris pe pancarte „Daţi-ne drumu’!” şi au scris cu praz „Ajutor” la mijlocul terenului. Până la urmă, oltenii s-au calmat, după ce li s-a spus că pot rămâne pe stadion până la următorul meci.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
23 noiembrie 2017 14:47
Citește mai mult despre: Craiova olteni stadion

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult