Mii de români fac surfing în Venus și Saturn cu capacul de WC

Aglomerație, dar și distracție! Mii de români veniți în stațiunile Venus și Saturn au adaptat cunoscuta placă de snowboard românească, capacul de WC, și au început să facă surf cu el. Surferii de pe litoral se întrec în măiestrie și unii sunt fițoși, vin cu colacul silențios, despre care spun că stă mai mult pe creasta valului.

”Când intru în tunelul valului, sunt doar eu și colacul, începe magia. E atât de mișto, că uneori mă mai scap pe mine de emoție”, spune Remus, surfer în Venus. Românii au învățat rapid să facă surf pe colacul de WC, pentru că ei se urcă mereu cu picioarele pe colac atunci când sunt într-o baie publică și probabil chiar și la ei acasă, spune antropologul Decebal Popescu.

Nu e totul roz pentru surferii cu colac. Ei au și probleme, pentru că femeia cu care au venit pe litoral comentează dacă lasă colacul ridicat lângă șezlong. Femeile spun că surferii trebuie să pună colacul jos, cum e normal, că altfel se învață prost și e greu să-i dezveți: ”Cât m-am chinuit cu al meu să nu mai facă în chiuvetă…”, spune Elena, soție de surfer.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
19 iulie 2021 10:30
Citește mai mult despre: Saturn surf venus WC

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult