În pragul derbyului cu Insulele Feroe, relaţia tensionată dintre ţările noastre revine în prim plan! De-a lungul anilor, mii de români au fost prinşi la furat feroe în insulele cu acelaşi nume, cu scopul de a-l vinde mai târziu depozitelor de feroe vechi.

roman_in_feroe.jpg "Spunem că stăm în Insulele Feroe, dar nu mai găseşti o aşchie de feroe în tot oraşul", spune Thor Pulikbrog, primarul capitalei feroeze Tórshavn. "Chiar şi eu aveam un morman de feroe în curte. Într-o dimineaţă, ia feroele de unde nu-s. Coincidenţă sau nu, cu câteva zile înainte se stabiliseră peste drum nişte români."

"Feroe, cuproe, auroe, toate pot fi ţinta bandelor din Estul Europei. Băgaţi-le într-o şuroe sau după un gardoe dacă nu vreţi să rămâneţi fără ele", avertizează Sony Ericsson, poliţist local din Insulele Feroe.

De fiecare dată când a fost contactată de autorităţile feroeze, România a negat orice legătură cu furturile de feroe din zona Atlanticului de nord, dând vina pe propaganda lui George Soroş.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Saturday, 12.10.2019 13:08 Sport

National Cinematografic