Mii de români răniţi grav după ce s-au bătut cu cărămida în piept că sunt stelişti de mici copii

Noapte de coşmar pentru echipajele de urgenţă din toată ţara, imediat după meciul Stelei înregistrându-se o avalanşă de apeluri la Salvare.

„Am avut câteva mii de persoane rănite grav în zona toracică, rănile fiind provocate cu corpuri contondente, respectiv cărămizi. Am înţeles că oamenii au ieşit pe balcoane, sau chiar în stradă, au luat o cărămidă şi au început să se bată cu ea în piept, lăudându-se că sunt stelişti încă de când erau copii”, susţine Decebal Popescu, şef SMURD Bucureşti.

Potrivit medicilor, mulţi dintre răniţi sunt în acest moment în afara oricărui pericol, dar sunt sub supraveghere psihiatrică.

„Din experienţa noastră am constatat că aceste simptome trec la câteva zile după meciurile Stelei, aşa-zişii stelişti uitând complet de echipă şi că ar fi fost la un moment dat suporteri”, a mai declarat Decebal Popescu.

Echipajele SMURD au fost în alertă chiar de la debutul partidei, medicii dând dovadă de o intuiţie excelentă.

„Primele apeluri au venit practic imediat după primul gol, când câtea zeci de români au pus mâna pe cărămizi şi şi-au dat cu ele în piept că ei erau stelişti”, a mai relatat Decebal Popescu.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
28 august 2013 09:53

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult