Mii de români se plâng de dureri de spate și crampe musculare după ce-au stat 4 ore în fotolii să vadă meciul lui Halep

Val de eroism printre români, care au reușit noaptea trecută performanțe de care nici ei nu se credeau în stare: au stat 4 ore în fotolii, și nici măcar pentru ei, ci ca să vadă meciul de tenis al Simonei Halep. Efortul supraomensc a lăsat însă urmări, astfel că mii de români se plâng azi de dureri de spate, de crampe musculare sau oboseală cronică.

”Nu mă aștept la modul serios ca Simona să vină personal să-mi mulțumească pentru efortul pe care l-am depus, dar ar fi frumos din partea ei s-o facă”, spune un astfel de român. ”Am făcut zeci de drumuri la frigider să mai iau câte-o gustărică, iar acum nu doar că am o febră musculară de nedescris, dar m-am și îngrășat câteva kilograme, că în alea 4 ore cât a durat meciul am mâncat destul de mult.” 

Chiar dacă e week-end și teoretic au timp liber la dispoziție, românii cu dureri de spate și crampe musculare se plâng că le va fi greu să se refacă până la ora următorului meci al lui Halep. ”Numai fan Halep să nu fi în perioada asta”, oftează o victimă a meciului de noaptea trecută. ”Eu mi-am comandat deja un fotoliu mai comod, cred că voi supraviețui, dar pe cei care n-au posibilitatea asta nu-i văd deloc bine pentru următorul meci al Simonei.”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
20 ianuarie 2018 13:17
Citește mai mult despre: Halep

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult