Academia americană de film dă încă o palmă milioanelor de români care au stat duminică noapte cu sufletul la gură să afle dacă preferata lor, Simona Halep, va câștiga Oscarul pentru cel mai bun tenis. Deși toate casele de pariuri din România o dădeau ca favorită, americanii au preferat una de-a lor, demonstrând încă o dată că totul este pe pile în lumea asta. 

simona-halep-oscar.jpg

„Dacă Simona nu merita Oscarul atunci nu știu cine altcineva îl merita! A muncit tot anul, a tras tare, a făcut sacrificii și pentru ce? Pentru un căcat de trofeu la Dubai? Ăla e pentru săraci”, a declarat Manuel Rotaru, un fan înflăcărat al Simonei Halep. Mai mulți români s-au mobilizat deja pe Facebook pentru un protest mut, care ar fi trebuit să aibă loc la Hollywood Walk of Fame din Los Angeles dar, din motive de logistică, va avea loc în fața cinema-ului Studio, de pe Magheru, pe trotuar. 

Anul acesta Oscarul pentru cel mai bun tenis a fost acordat actorului american JK Simmons, pentru că are o chelie care arată ca o minge de tenis. 


We know both the art of matching people and the science of technology.

Staffing done right: +250 tech specialists and a 95% retention rate. See our current job openings!

Scris de Eftimie | Monday, 23.02.2015 11:18 Sport

National Cinematografic