Mirel Rădoi are toate motivele să se teamă pentru postul său de antrenor al Stelei. Mai ales că Gigi Becali știe că finul său este extrem de ușor de înlocuit. ”Nu e ca și cum Mirel ar fi singurul fără Bac”, spune patronul Stelei. ”Sunt alte câteva milioane de români fără Bac care îi pot lua imediat locul. Străini nu iau, că ăia cer mulți bani și nici nu știu română sau aromână, ca să înțeleagă ce le transmit eu în timpul meciurilor.”

gigi_mirel_radoi_conferinta.jpg Gigi Becali nu este deloc deranjat de faptul că astfel de români e posibil să nu știe scrie sau citi. ”Mie îmi trebuie să țină cu Steaua, cu Becali și cu Dumnezeu”, a precizat patronul stelist. ”Și să știe răspunde la telefon în timpul meciurilor, când vreau să fac o schimbare. Atât, că de restul se ocupă Sfântul Gheorghe!”

”Decât muncitor necalificat, mai bine antrenor la Steaua”, își face speranțe Mircea Stănciulescu, unul din suporterii steliști fără Bac și fără perspective. ”Am spart semințe atâția ani pe stadion, la meciurile Stelei, nu văd de ce n-aș putea sparge semințe și pe banca Stelei sau în lojă cu domnul Gigi, idolul meu. Că Steaua termină pe locul 1 sau retrogradează cu mine antrenor, semințele același gust are.”

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Friday, 21.08.2015 19:59 Sport

National Cinematografic