Miracol la Tokyo! Un brăilean a luat aur la proba de sabie folosind doar cuţitul

Nimeni nu i-a făcut față! Un brăilean de 30 de ani a luat medalia de aur la proba de sabie de la Jocurile Olimpice din Tokyo, deși s-a folosit de un cuțit de bucătărie, mai scurt cu 70 cm decât o sabie folosită în mod normal la această probă. Atacurile furibunde ale cuțitarului brăilean l-au răpus pe adversar și chiar și pe doi arbitri, care au fost juliți destul de rău.

Brăileanul susține că reușita lui demonstează că România face performanță chiar și în aceste condiții, cu dotări precare și subfinanțare din partea statului. ”Vă dați seama cât de rău îi tăiam dacă aveam o sabie meseriașă?”, a declarat brăileanul.

Brăileanul nu s-a antrenat deloc, doar a fost la birt în fiecare zi în ultimii 5 ani. Acolo și-a perfecționat reflexele. ”La Olimpiadă mi s-a părut ușor, aveam și costumul ăla de protecție. Eu sunt obișnuit să lupt fără, o singură milisecundă de neatenție și te-ai trezit cu un cuțit în burtă”. Cuțitarul a folosit un cuțit de bucătărie, împrumutat de la o rudă: ”Mi-ar fi fost să mă prezint la Tokyo cu șișul meu, e făcut dintr-o șurubelniță luată la polizor”.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
3 august 2021 13:45
Citește mai mult despre: cuțit sabie Tokyo

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult