Mircea Lucescu acuză: “Vatmanul m-a urmărit cu tramvaiul prin tot Bucureştiul!”

De pe patul de spital, antrenorul Mircea Lucescu face noi dezvăluiri şocante despre accidentul în care a fost implicat vineri. “Vatmanul m-a urmărit cu tramvaiul prin tot oraşul, am fost victimă sigură! L-am zărit încă de când am scos gipul din curte, statea la semafor şi-l asculta pe Gigi Becali la radio Trinitas. A urmat o cursă nebună prin tot Bucureştiul, dar n-am reuşit să scap de el decât după ce am intrat pe nişte străduţe întortocheate”, a spus Lucescu.

Se pare însă că vatmanul a reuşit să dea de celebrul antrenor român pe bulevardul Vasile Milea, moment în care efectiv şi-a pierdut capul. „Stăteam pe linia de tramvai de pe bulevardul Vasile Milea şi îmi beam apa minerală. Mă luase setea după o asemenea cursă. Cu coada ochiului am văzut cum vatmanul a accelerat şi m-a lovit în plin! Îl bănuiesc pe vatman că e stelist şi că s-a răzbunat pentru că n-am vrut să vin în vară la Steaua”, a acuzat nea Mircea.

Poliţiştii de la Circulaţie au confirmat versiunea lui Mircea Lucescu după ce au discutat, în particular, cu băiatul acestuia, Răzvan. Vatmanul stelist a fost reţinut şi urmează să fie prezentat instanţei cu propunerea de arest preventiv. “Il Luce” a precizat, totuşi, că este dispus să renunţe la acuzaţii în schimbul modicei sume de 15 milioane de euro.
Autor: Marius

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
9 ianuarie 2012 14:20

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult