Mircea Lucescu: ”Eu l-am descoperit pe Cioloș! Nu era talentat și i-am spus să intre în politică”

Odată cu nominalizarea lui Dacian Cioloș pentru postul de premier, s-au înmulțit și cei care vedeau de la bun început în el o mare speranță. Însa în timp ce mai toți l-ar fi cunoscut când acesta avea deja 30 de ani, există un singur om care a crezut în el încă de la vârsta de 10 ani: Mircea Lucescu.

Dacian Cioloș își face astfel loc pe o listă selectă, de personalități descoperite încă de tineri de reputatul antrenor roman, din care nu lipsesc Maradona, Lionel Messi, Steve Jobs, Mark Zuckerberg sau Dănuț Lupu. Și, ca de obicei, Mircea Lucescu este singurul care își amintește de descoperirea tânărului Dacian Cioloș.

“Când antrenam Hunedoara am avut un meci cu Armătura Zalău, prilej cu care l-am văzut pe Dacian, care era junior la echipa gazdă”, a rememorat Mircea Lucescu. ”Îmi aduc bine aminte acel meci, pentru că golul lor a venit după ce nouă ne-a fost refuzat un penalty clar. Dacian era băiat de mingi la acel meci, însă se vedea că nu are viteză. La pauză l-am luat deoparte și i-am spus să încerce să intre în politică, pentru că nu are talentul necesar ca să reușească în fotbal.”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
11 noiembrie 2015 12:09
Citește mai mult despre: Ciolos Lucescu

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult