Mircea Lucescu, mândru de elevul său Ronnie O’Sullivan: „Eu i-am pus tacul în mână”

A fost o seară extrem de intensă pentru Ronnie O’Sullivan, care și-a adjudecat al șaptelea titlu de campion mondial la snooker. El l-a învins în finală cu 18-13 pe Judd Trump și a câștigat pentru a șaptea oară la Sheffield, egalând recordul scoțianului Stephen Hendry.

Ronnie O’Sullivan a fost extrem de emoționat după meci, mai ales că alături i-au fost alături doi dintre copiii săi, Lily și Ronnie jr, dar și tatăl său, care în trecut a fost întemnițat. Ochii săi au fost plini de lacrimi.

Dar nimeni nu este mai mândru de el decât omul care i-a pus prima oară tacul în mână, antrenorul Mircea Lucescu. Il Luce își amintește: „Eram cu Brescia la un amical în Anglia și am ieșit cu băieții să bem o limonadă după antrenament. Acolo, într-un bar, l-am văzut pe tânărul Ronnie încercând să joace biliard pe bani. Mi-am dat seama imediat că are potențial și i-am zis că nu din asta va face treabă, să treacă la snooker, că acolo sunt banii buni. I-am și atras atenția, uite, îl vezi pe ăsta micu’? Îl cheamă Pârlea, sau Pirlo cum îi macaronarii, peste câțiva ani va fi un mare jucător, de bază la națională, se va umple de bani. Ce bine că Ronnie, sau Romică, cum îi spuneam eu, m-a ascultat”, a povestit Mircea Lucescu.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

3 mai 2022 13:21
Citește mai mult despre: Mircea Lucescu ronnie o'sullivan snooker

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult