Mircea Lucescu: „Putem elimina Barcelona doar dacă va fi antrenată de Răzvan”

După mai multe zile în care a refuzat dialogul cu presa, Mircea Lucescu a aceptat să vorbească despre umilinţa de la Barcelona şi despre şansele pe care Şahtiorul le mai are ca să acceadă în semifinalele Ligii Campionilor.

Antrenorul Şahtiorului spune că singura şansă să întoarcă acel 1-5 de la Barcelona este ca echipa catalană să fie antrenată de fiul său, Răzvan. „Nu spun că vom renunţa la luptă, dar dacă Răzvan nu-i ia locul lui Guardiola pe banca Barcelonei, n-avem nici o şansă. O Barcelona pusă în teren de Răzvan poate fi bătută cu 4-0. Ar fi chiar culmea să n-o batem într-o astfel de situație. Mai ales că Răzvan ar apela aproape sigur la jucători fără meciuri în picioare. Dar sunt conştient că la meciul de la Doneţk pe banca Barcelonei va stat tot Guardiola, deci șansele noastre tind spre zero”, a spus, resemnat, Mircea Lucescu.

În finalul conferinţei de presă, Lucescu senior a explicat şi atacul la adresa lui Răzvan Raţ: „Nu caut scuze pentru comportamentul meu, dar pe moment eram foarte nervos şi m-am luat de el doar pentru că-l cheamă Răzvan, ca pe fi-miu. Ştiu că nu e corect, dar când aud numele Răzvan mă gândesc automat la cineva care n-are nici o treabă cu fotbalul. Sper ca Raţ să înţeleagă că, de fapt, nu m-am luat de el, ci de fi-miu”, a spus antrenorul Şahtiorului.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
10 aprilie 2011 10:07

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult