Mircea Lucescu se laudă că el a descoperit primul Covidul, în `95 la Brescia

Se putea să nu se laude Il Luce? Lucescu a declarat într-un live că el a fost primul care a descoperit coronavirusul Sars-Cov2, în 1995, când antrena la Brescia. Fostul antrenor român spune că l-a remarcat pentru versatilitate: ”Nu-ți dădeai seama dacă are sau n-are mingea, era asimptomatic. De la început l-am tratat că mănuși, am zis direct că e periculos. De ăsta n-ai cum să te aperi, mai bine stai acasă”.

Lucescu s-a lăudat chiar că el a sugerat Covidului să aleagă Wuhanul: ”Bă băiatule, China e viitorul. Nu mai există echipe mici, ia și tu o țară de la zero și o să vezi că vrând nevrând o să ajungi și în Europa, în ligile serioase. În Spania, în Italia, în Anglia. În Germania nu știu ce să zic, mă depășesc nemții”, i-ar fi spus Lucescu virsului, în mod profetic.

Lucescu se laudă chiar că el a luat Covidul la un antrenament de test și că 14 zile după contact s-a simțit obosit: ”Parcă era mutant, așa juca. Dacă tușeai, îți dădea gol. Era agresiv, pe doi jucători i-a băgat în spital, parcă mă uitam la meciul cu ciobanii ăia de la Bastia. I-a cotonogit, efectiv, i-a luat cu izoleta de pe terent”, spune Lucescu.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
25 mai 2020 04:53
Citește mai mult despre: coronavirus

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult