Mircea Lucescu vrea să antreneze o echipă dintr-un oraş care nu are tramvaie

Mircea Lucescu este pe punctul de a părăsi Şahtiorul, după ce patronul Rinat Ahmetov nu i-a putut garanta că va elimina toate şinele de tramvai din Doneţk. Antrenorul român spune că se simte vânat de vatmani şi că nu vrea să-şi mai pună viaţa în pericol.

„Vatmanul care a intrat în mine în Bucureşti este doar ultimul dintr-un şir lung de vatmani care m-au vânat când le tăiam calea pe şina de tramvai. Nu e primul care a încercat să intre în mine, e doar primul care a reuşit să atenteze la viaţa mea”, a declarat Lucescu.

El şi-a implorat impresarii să-i găsească o echipă într-un oraş care nu are deloc şine de tramvai. Mai mult, cea mai apropiată şină de tramvai va trebui să fie la cel puţin 100 de kilometri de locul unde va antrena Lucescu. Antrenorul vrea şi eliminarea liniilor continue, astfel încât să poată întoarce regulamentar maşina oriunde îl taie capul.

Lucescu vrea să se asigure că nu va avea de suferit de pe urma vatmanilor şi în oraşele în care echipa sa va juca în deplasare. Astfel, înaintea fiecarei deplasări, angajaţii clubului său vor trebui să-l anunţe nu unde amplasează poliţia radare, cum ne-am fi aşteptat, ci unde amplasează regiile de transport în comun tramvaie.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
1 februarie 2012 15:21

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult