Mircea Sandu, o nouă gafă: a cerut şpagă unui pensionar din Ciorogârla

Mircea Sandu a comis o nouă gafă! După ce a negociat cu activiştii care sunt împotriva proiectului de la Roşia Montană, crezând că negociază, de fapt, cu reprezentanţii Roşia Montană Gold Corporation (RMGC), şeful FRF pare că şi-a pierdut dexteritatea inclusiv la negocierea şpăgilor.

Astfel, încercând să ceară şpagă primarului din Chiajna, în schimbul garantării rămânerii echipei Concordia Chiajna în Liga I, Mircea Sandu a trimis e-mail-ul nu primarului din Chiajna, cum intenţiona, ci unui pensionar din Ciorogârla, care are un nume foarte asemănător cu cel al primarului.

Mai mult din curiozitate, pensionarul i-a răspuns lui Mircea Sandu, cerându-i acestuia garanţii pentru rămânerea Concordiei Chiajna în Liga I. Şeful FRF i-a transmis o listă cu arbitrii pe care îi controlează şi s-a arătat dispus să semneze un act prin care va returna şpaga în cazul în care Concordia va retrogada. În cele din urmă, pensionarul a refuzat oferta lui Mircea Sandu, primind la schimb înjurături şi promisiunea că echipa din Chiajna are asigurată retrogradarea în acest sezon.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
20 februarie 2012 12:02

Alte articole

Vezi mai mult