Mircea Sandu, o nouă gafă: a cerut şpagă unui pensionar din Ciorogârla

Mircea Sandu a comis o nouă gafă! După ce a negociat cu activiştii care sunt împotriva proiectului de la Roşia Montană, crezând că negociază, de fapt, cu reprezentanţii Roşia Montană Gold Corporation (RMGC), şeful FRF pare că şi-a pierdut dexteritatea inclusiv la negocierea şpăgilor.

Astfel, încercând să ceară şpagă primarului din Chiajna, în schimbul garantării rămânerii echipei Concordia Chiajna în Liga I, Mircea Sandu a trimis e-mail-ul nu primarului din Chiajna, cum intenţiona, ci unui pensionar din Ciorogârla, care are un nume foarte asemănător cu cel al primarului.

Mai mult din curiozitate, pensionarul i-a răspuns lui Mircea Sandu, cerându-i acestuia garanţii pentru rămânerea Concordiei Chiajna în Liga I. Şeful FRF i-a transmis o listă cu arbitrii pe care îi controlează şi s-a arătat dispus să semneze un act prin care va returna şpaga în cazul în care Concordia va retrogada. În cele din urmă, pensionarul a refuzat oferta lui Mircea Sandu, primind la schimb înjurături şi promisiunea că echipa din Chiajna are asigurată retrogradarea în acest sezon.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
20 februarie 2012 12:18

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult