Abia instalat la cârma FCSB-ului, Mirel Rădoi s-a confruntat deja cu prostul obicei al patronului Gigi Becali de a se băga peste antrenor. Astfel, în timpul probei de azi a Bacului de la română scris, Rădoi a fost sunat de patron, ca să-i spună ce să scrie în lucrare.

mirel_radoi_bac_telefon.jpg ”Băi, lasă-mă cu Moromeții și cu Marin Preda! Îl cheamă Ștefan Preda și e antrenor cu portarii, dar l-am dat afară de la club. Deci scrie așa, finule: «Preda a fost dat afară de la Steaua! Și dacă vrea bani de la patron pentru perioada de contract rămasă, să știe hahalera că nu primește nimic! Asta să scrii, da?»”, i-a transmis Gigi Becali lui Mirel Rădoi.

La alt subiect, cel despre importanța sportului, Gigi Becali s-a băgat din nou peste Rădoi. ”Finule, important acum e să-l vindem pe Tănase. Gata, nu mă mai interesează sportul, sunt mai importanți banii. Deci scrie că pe Tănase îl dau pe un milion jumate de euro. Nu face atât, dar poate găsim niște proști. Hai, finule, te-am pupat, că tre să-l sun și pe Mache acum, că ăla nu știe nimic”, a încheiat Becali.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Calin | Monday, 29.06.2015 13:59 Sport

National Cinematografic