Mirel Rădoi a căzut la română scris, după ce l-a sunat Gigi Becali ca să-i spună ce să scrie

Abia instalat la cârma FCSB-ului, Mirel Rădoi s-a confruntat deja cu prostul obicei al patronului Gigi Becali de a se băga peste antrenor. Astfel, în timpul probei de azi a Bacului de la română scris, Rădoi a fost sunat de patron, ca să-i spună ce să scrie în lucrare.

”Băi, lasă-mă cu Moromeții și cu Marin Preda! Îl cheamă Ștefan Preda și e antrenor cu portarii, dar l-am dat afară de la club. Deci scrie așa, finule: «Preda a fost dat afară de la Steaua! Și dacă vrea bani de la patron pentru perioada de contract rămasă, să știe hahalera că nu primește nimic! Asta să scrii, da?»”, i-a transmis Gigi Becali lui Mirel Rădoi.

La alt subiect, cel despre importanța sportului, Gigi Becali s-a băgat din nou peste Rădoi. ”Finule, important acum e să-l vindem pe Tănase. Gata, nu mă mai interesează sportul, sunt mai importanți banii. Deci scrie că pe Tănase îl dau pe un milion jumate de euro. Nu face atât, dar poate găsim niște proști. Hai, finule, te-am pupat, că tre să-l sun și pe Mache acum, că ăla nu știe nimic”, a încheiat Becali.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
29 iunie 2015 14:59
Citește mai mult despre: BAC gigi becali Radoi Steaua

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult