Mitică Dragomir are priapism. Rog seriozitate!

După ce Becali s-a scăpat şi a spus în gura mare că Mitică Dragomir are boala lui Carol al II-lea au şi început să curgă glumele de autobază. Nu vreau să mă gândesc ce e zilele astea la depourile RATB. Ce-i drept, nu oricine stă cu penisul în erceţie prelungită, ci chiar Mitică de la Ligă, şi când zic Ligă mă refer la campionatul ăla în care spui “muie” ca să arăţi că ai învăţat şi tu să vorbeşti, că nu eşti oligofren.

 

E greu de imaginat o boală care să atragă mai multe miştouri. Dacă îi apărea pe piele, sub formă de iritaţie, mecla lui Cristi Tănase, nu cred că se făceau atâtea glume. Şi chiar nu e de glumă cu priapismul lui Dragomir. Mitică spune că erecţiile prelungite pe care le presupune boala sunt extrem de dureroase. Cu alte cuvinte, omul are motive serioase să spună că-l doare-n pluă. Într-un fel, este flegmatic (miserupist!) din raţiuni medicale.

Mi se pare incredibil, totuşi, că se spune despre boala asta că e „a lui Carol al II-lea”. Probabil că-i vorba de vreo denumire populară, ceva. Ştiinţific, afecţiunea se numeşte boala lui Carol al II-lea de Hohenzoller Sigmaringen.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
2 martie 2010 22:00

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult