Mitică Dragomir explică modul în care LPF amendează cluburile: „Suntem proşti, atât ne duce capul”

În sfârşit, Mitică Dragomir a acceptat să explice sistemul folosit de Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) când amendează cluburile din Liga I. Explicaţia este cât se poate de onestă şi nu surprinde pe absolut nimeni. „Suntem proşti, limitaţi intelectual, spuneţi cum vreţi, ideea e că nu ne duce deloc capul. Suntem atât de proşti încât mă mir că nu şi bubuim când apărem în public”, a explicat şeful LPF.

Atitudinea LPF explică astfel abuzurile din ultimul sezon de Liga I, când unele cluburi au fost amendate şi obligate să joace fără spectatori în urma unor partide în care nici măcar nu erau organizatori, ci jucau în deplasare. La fel, se explică şi faptul că, pentru fapte similare, un club primea amenzi şi suspendări, în timp ce un altul, populat cu conducători pe care Mitică îi ştie de pe vremea securiştilor, se alegea cu un simplu avertisment.

Singura veste bună din partea lui Mitică Dragomir este că el, alături de alţii care conduc LPF-ul, sunt la maximul prostiei posibile, astfel că mai rău decât în prezent nu putem să ajungem. „Am îngropat deja majoritatea echipelor de tradiţie, iar la alea care au rămas avem patroni infractori. Nu văd ce rău mai mare ar putea să mai facă vreodată cineva”, s-a lăudat Mitică.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
31 mai 2013 13:53

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult