Mititelu duce Craiova în Austria pentru un cantonament cu antrenamente virtuale

Adrian Mititelu ţine cu orice preţ să demonstreze că Piţurcă s-a înşelat când l-a acuzat că e sărac şi nu mai are bani ca să ţină echipa. În cadrul unei conferinţe de presă, patronul Universităţii Craiova a anunţat azi că echipa sa va efectua un cantonament de trei săptămâni în Austria, ca să pregătească returul acestui sezon de Liga 1.

Mai exact, Mititelu a închiriat o întreagă sala de calculatoare din Austria, unde jucătorii Craiovei vor simula antrenamente intense pe platforma jocului FIFA 2011. „Ideea mi-a venit după ce am aflat că cei mai buni piloţi de avioane se antrenează pe simulatoare. Dacă piloţii au rezultate bune, nu văd de ce n-ar avea şi jucătorii noştri. Mai ales că pe aceste simulatoare te poţi antrena în compania unui Messi, Ronaldo sau Ibrahimovic. După stagiul de antrenamente virtuale, ne putem considera virtual salvaţi de la retrogradare”, s-a lăudat Mititelu.

Pe perioada cantonamentului, jucătorii Craiovei au interdicţie la simulatoare de ski, tenis cu piciorul sau lupte full contact, ca să evite riscul unei accidentări. Cei care nu se vor ţine deoparte de aceste simulatoare vor fi drastic amendaţi.

Deşi gurile rele spun că Mititelu şi-a amanetat ochelarii de soare ca să facă rost de bani pentru cantonament, patronul Craiovei se laudă că simulatoarele FIFA au fost achitate cu bani virtuali. Detaliul acesta nu le-a picat deloc bine jucătorilor, care se tem că următorul pas al lui Mititelu va fi să le achite salariile şi primele în bani virtuali. Cu o excepţie, Dorel Stoica, care spune că fotbalul simulat este cea mai mare pasiune a sa.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
18 ianuarie 2011 13:38

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult