MM Stoica face furori în închisoare: a fost aleasă Miss Rahova

Ce părea iniţial un concurs dificil s-a dovedit o simpă formalitate pentru MM Stoica, care a câştigat detaşat concursul de Miss organizat la Rahova. MM a înnebunit practic întreaga asistenţă, la final scandându-i-se numele minute în şir. Se pare că petrecerea a continuat până în zori în celula managerului, acesta fiind purtat pe braţe până acolo de apropiaţii săi.

„Fostele câştigătoare nu au avut nici o şansă. Emanuel sau Jasmine au fost umilite de MM, sau Ioana D’Arc cum îi spunem noi. Datorită felului său de a fi, MM este acum pe buzele tuturor deţinuţilor. Am înţeles că ea a insistat să fie cazată într-o celulă aglomerată, în care întâmplător sunt şi eu”, a explicat Manuel Rotaru, închis pentru viol.

În altă ordine de idei, MM a hotărât să-şi retragă recursul la decizia judecătorilor. „Nu mă aşteptam să găsesc aici nişte băieţi aşa mişto. L-am şi uitat pe Reghe. Suntem un grup foarte unit, facem multe lucruri împreună, aşa că nici nu am realizat cum a trecut timpul. Ce rost mai are să-mi bat capul cu un recurs?”, s-a întrebat MM.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
3 aprilie 2014 14:21

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult