MM Stoica, reclamată la ISU de colegi: ”Are o singură ieșire, și-aia strâmtă de nu prea putem intra”

Zvonurile despre o eventuală apropiată eliberare din penitenciar a celebrei femei de fotbal i-a alertat pe colegii săi de celulă. Întrucât vor s-o aibă cât mai mult în mijlocul lor, dar mai ales colegii să fie cât mai des în mijlocul ei, deținuții apelează la o manevră ingenioasă: au reclamat-o la ISU pentru nereguli în construcție. Băieții din penitenciar se plâng că Meme are o singură ieșire, de dimensiuni reduse, pe care nu pot încăpea mai mult de 3-4 inși deodată.

„Gândiți-vă că numai în celulă suntem 38. Înmulțiți cu numărul de celule de pe etaj, pe urmă cu câte etaje sunt… Cât iese? Întrebați-o chiar pe Meme, că-i ingineră la bază și le știe pe-astea cu numerele. Mai ales cu alea exotice”, spune un deținut printre gâfâieli. „Or la ce dimensiune are, nu prea face față la câți dau buluc pe ieșirea ei în fiecare noapte. Și-ncă acuma-i bine, da’ s-o fi văzut la-nceput, când o mai și ținea încuiată. E, na, se-alinta și ea, nu-i așa, pui mic? Ia zi-i tu lu’ nenea reporteru’, câte minute-ai rezistat tentației până să ne deschizi la toți, mmm?”, continuă el ciupind-o cu gingășie pe Meme de fălcuțe.
 
Deținuții susțin că eliberarea lui Meme ar putea constitui un pericol public, cu-atât mai mult cu cât  ea fost recent încadrată în clasa 1 de risc, după ce câtorva dintre utilizatorii săi le-au ieșit buline roșii pe mai tot corpul. Pușcăriașii consimt să se sacrifice, oferindu-se cu generozitate s-o păstreze pentru o perioadă extinsă alături de ei, până când îi vor remedia neajunsurile. Ei promit că vor face cu schimbul, în regim „foc continuu”, până când vor reuși să-i lărgească ieșirea suficient cât aceasta să poată prelua un aflux mare de public vizitator.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Harald
9 decembrie 2015 00:56
Citește mai mult despre: ISU meme stoica puscarie

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult