MM Stoica salută legalizarea căsătoriilor gay în SUA, organizând „Cupa soților mei”, faza pe Rahova

Știrea că Statele Unite au legalizat căsătoriile între persoane de același sex a fost primită cu entuziasm în Penitenciarul Rahova. Pentru a marca evenimentul, celebra măritată în fiecare seară Meme Stoica a organizat un turneu intercelular în beneficiul persoanelor defavorizate, mai exact deținuții fără drept la vizite conjugale. În „Cupa soților mei” s-au înscris toți colegii de instituție, indiferent de vârstă sau sex, deși dimensiunile ultimului au constituit un important criteriu de departajare.

Cupa s-a disputat în sistem „Meme și restul lumii”, ex-managera trebuind să facă față, dar mai ales alte poziții, numeroaselor echipe aliniate la start. Partidele s-au jucat la lumina romantică a nocturnei din celule, timp de 90 de minute plus prelungiri după stingere. Meme a avut ocazia să-și arate priceperea la preluările pe bărbie ale mingilor adversarilor sau verticalizările cu pătrunderi în propria poartă, strategic lipită de linia de fund. Chiar dacă partidele au fost amicale, cu strop pe piept și lovituri libere peste buci, totuși Meme s-a bucurat la fel și de intrările mai bărbătești ori tackling-urile din spate: „Îmi plac jucătorii care-mi bagă materiale, care-și pun osul la treabă, mai ales la treaba mea”, a ciripit organizatoarea.

Grație vastei experiențe în domeniu, Meme a reușit să acceadă atât în finalizarea mică, pentru locurile 4-16 în preferințele deținuților, dar și în marea finalizare. În acest ultim act, Meme a fost chiar mai disputată decât partida însăși, reușind să intre în istoria penitenciarului prin cucerirea a nu mai puțin de trei trofee concomitent, dintre cei mai râvniți burlaci de la Rahova.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Harald
30 iunie 2015 12:00
Citește mai mult despre: MM Stoica rahova

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult