Mourinho spune că respectă echipa lui Reghe: „Shtoia Budapesta e un adversar puternic”

Presa din România exultă, după ce Jose Mourinho a nimerit aproape 30% din numele echipei antrenate de Reghe. „Jose respectă Steaua!” sau „Mourinho tratează cu respect echipa lui Reghe” sunt doar câteva titluri din presa sportivă de azi, ca efect al declaraţiei antrenorului lui Chelsea de aseară, când a spus că „Shtoia Budapesta e un adversar puternic”.

Întrebat ce ştie despe jucătorii Stelei, Mourinho a surprins încă o dată plăcut presa sportivă de la noi, declarând că Vlad Chiricheş este un jucător mediocru spre modest, despre care a auzit foarte multe lucruri de la Giovani Becali. Antrenorul lui Chelsea chiar a părut că răsuflă uşurat în momentul în care a aflat că fundaşul nu este în lotul Stelei pentru meciul de diseară.

„Mourinho nu e român, deci faptul că a pronunţat greşit numele Stelei e firesc, în timp ce confuzia Bucureşti-Budapesta este deja ceva banal, ceva ce i se poate întâmpla oricui”, a scris Meme Stoica pe Facebook. „Practic, e ca şi cum Mourinho ar fi spus corect întregul nume al echipei noastre. Am dovedit încă o dată că suntem respectaţi în Europa. Vorba manelei, Steaua e numai una!”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
1 octombrie 2013 13:14

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult