Clubul Dinamo a anunțat numirea lui Gheorghe Mulțescu în funcția de antrenor principal, acesta urmând a fi ajutat de Cornel Țălnar. Asta după ce, spun oficiali ai clubului, și ce-a de-a doua încercare de reînviere a lui Florin Halagian a eșuat.

multescu-halagian.jpg

„Personal, eu cred că am făcut tot ce ne-a stat în putință să-l reînviem pe domnul Halagian la clubul nostru, i-am pus și electrozi, l-am invocat și pe Ctulhu și pe stăpânul Adâncurilor și pe Lucifer, n-a mers și n-a mers. În cazul domnului Mulțescu lucrurile au fost mai simple, că era proaspăt îngropat”, a declarat un oficial al clubului din Ștefan cel Mare.

Decedat la jumătatea lui 2019, cel poreclit „Armeanul” a mai primit în continuare oferte să antreneze echipe de club din România. „Și ce dacă-i mort, așa trebuie la echipă, unul să bage spaima în ei, că golanii ăștia numai club știu”, a declarat patronul unei echipe ilfovene.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Thursday, 16.07.2020 10:32 Sport

National Cinematografic