Mulţi, dar deranjaţi

Ieri Răzvan Lucescu a avut o conferinţă de presă, meciul cu Polonia fiind primul, chiar dacă amical, din noua campanie pentru Euro. Răzvan a spus că e greu, bineînţeles. În România cred că şi administratorii de bloc îşi încep şedinţele cu locatarii cu chestia asta: Dragi locatari, e greu! Nu mai zic de şedinţele cu părinţii, şedinţele de masaj şi cele de spiritism…



Însă… Răzvan a spus că nu ar fi o tragedie dacă nu ne-am califica la Euro, deşi el e convins că ne vom califica, chiar dacă asta îi ve deranja pe mulţi.
Asta mi-a plăcut mult, cu deranjatul. Cum naiba să simţi bucuria unei calificări, ce performanţă ar fi aia, dacă nu i-ai deranja pe mulţi, dacă nu ar fi unii cară să-şi mănînce singuri ficaţii de ciudă? Cred că însuşi Ştefan cel Mare în conferinţa de presă dinaintea luptei de la Podul Înalt, după ce a elogiat trupa lui Suleiman Paşa, bugetul ei şi aria mare de selecţie, a spus că nu ar fi o tragedie dacă am lua bătaie şi s-a referit apoi la cei pe care i-ar deranja dacă ar face o luptă mare şi ar învinge.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Mihai
10 noiembrie 2009 09:04

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult