Mulți români n-au ajuns azi la muncă pentru că încă dorm duși din cauza meciului România-Grecia

Cea mai plictisitoare națională europeană, România, a recidivat aseară și a plictisit încă o dată nefericiții care s-au uitat la meciul cu Grecia. Doar că, dacă meciul cu Ungaria a avut loc vineri și a doua zi toată lumea a putut dormi fără nici o grijă, cel cu grecii a fost în timpul săptămânii și a dat peste cap activitatea în extrem de multe firme.

Din cauza meciului, aproximativ 30% din angajații din mediul urban n-au ajuns nici până la această oră la firmă, pentru că încă dorm. Și chiar dacă pare greu de crezut, există până și corporatiști din Pipera care dorm la ora asta din cauza prestației penibile a tricolorilor.

Sunt și cazuri mai grave, care au intrat deja în atenția medicilor. Un bărbat din Tecuci nu s-a mai trezit de vineri, din timpul meciului Ungaria-România. Fatalitatea  a făcut însă ca medicii să-l viziteze fix aseară, în timpul meciului cu Grecia, și au adormit și ei.

Pentru ca situația să nu escaladeze, s-a stabilit ca următoarele meciuri ale Naționalei să nu mai fie transmise la TV, iar stadioanele să fie închise pentru suporteri. ”Românii și așa sunt leneși, chiar nu mai e nevoie să fie stimulați suplimentar de meciurile Naționalei”, spun inițiatorii demersului.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
8 septembrie 2015 12:59
Citește mai mult despre: dormit fotbal Nationala plictiseala Romania

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult