Mutu a lovit un ospătar fără minge

După ce l-a bătut pe ospătarul din Florenţa – deja al doilea ospătar pe care-l are la activ – Mutu a dezvăluit că sârbul îl ameninţase cu moartea. Ca un naiv, Mutu l-a crezut.

În cazurile astea, eşti în legitimă apărare dacă ripostezi cu aceeaşi armă cu care ai fost atacat. Te-a ameninţat cu moartea, îl ameninţi şi tu cu moarte. Îşi spune că trimite mafia calabreză pe urmele tale, îi spui şi tu că trimiţi mafia calabreză pe urmele lui. Totul e să nu dai aceleaşi nume, altfel rişti să se prindă că blufezi.

Statistic vorbind, nu e de mirare că Mutu a mai bătut un ospătar. Asta e categoria profesională cu care intră cel mai des în contact. Doar nu era să bată bibliotecare de la sala de lectură. În curând, pe Mutu n-o să-l mai servească nimeni la masă. De acum încolo, Mutu o să sărbătorească victoriile Fiorentinei la împinge tava şi o să mănânce sharoma în picioare, aplecat din mijloc să nu-i curgă maioneză pe haine.

Auzind de problemele lui Mutu, Băsescu i-a luat apărarea atacantului român de la Fiorentina: “O fi spus ospătarul ceva, l-o fi înjurat.”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
25 octombrie 2010 10:28

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult