Mutu lasă fotbalul pentru golf, ca să-şi poată plăti datoriile către Chelsea

După ce s-a ales cu sechestru pe casele din Miami, din cauza amenzii de 17 milioane de euro pe care trebuie s-o plătească clubului Chelsea, Adrian Mutu a ajuns la concluzia că în fotbal se câştigă prea puţin. El şi-a anunţat recent apropiaţii că renunţă la fotbal, urmând să se dedice unui sport mult mai bănos: golful.

„Dintre toate sporturile, golful pare cel mai potrivit pentru mine. Îmi place că se joacă tot pe gazon, practic e un fel de fotbal fără portar. Şi, fără falsă modestie, mă pricep destul de bine să dau gaură, lucru pe care îl pot confirma dealtfel foarte multe femei. Şi, cel mai important, se câştigă de zeci de ori mai bine decât în fotbal”, şi-a motivat Adrian Mutu decizia.

Mutu este încântat şi de faptul că poate să-şi conducă beat maşinuţa de golf, fără să rişte pierderea permisului auto. Lucru important, în condiţiile în care el vrea să-şi ia cea mai scumpă maşinuţă de golf, una de maximă fiţă. „Unde mai pui că poţi umbla legal cu crosa de golf după tine, şi nu mai ajungi în situaţia ingrată de a bate chelnerii cu mâinile goale. Practic, se poate spune că am ales golful cu sufletul”, a adăugat ex-fotbalistul.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
10 martie 2012 15:22

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult