Naţionala de păcănele a României s-a calificat la Jocurile Olimpice de Noroc

Naţionala de păcănele a României s-a calificat azi-noapte la Jocurile Olimpice de Noroc care vor avea loc la Chişinău. Echipa reprezentativă de păcănele a învins în ultimul meci din grupă echipa reprezentativă a Germaniei într-o confruntare de infarct.

Eroul acestei dispute a fost Nelu Olăraşu, cel care a dat un „negru” în ultimul minut şi a îngropat astfel speranţele nemţilor. Câteva mii de români, dar şi femei, au ieşit în miez de noapte la Universitate, sărbătorind victoria.

Iată ce spune Nelu Olăraşu: „Ne bucurăm că am făcut o surpriză românilor. Am mai spălat din păcatele necalificării la Europenele din toamna trecută. Plecăm cu şansa a doua la această olimpiadă, dar şi ei au tot două mâini, aşa că nu avem de ce să ne temem.”

Demetrius Voican, antrenorul echipei, spune că de mâine se va intra cu pregătirea în linie dreaptă: „Ne-am bucurat ieri, dar gata. Plecăm o săptămână la munte pentru un stagiu centralizat axat pe pregătirea fizică, după care mergem în Spania pentru o serie de amicale.”

Sâmbăta viitoare, pe OTV, echipa naţională de păcănele a României va putea fi urmărită în confruntarea cu Olanda la Trofeul „Ogică”.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Mihai
23 mai 2011 12:08

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult