Naționala, pedepsită dur de UEFA: două meciuri cu Chiricheș titular

Din păcate scăpările repetate ale FRF și ale Ligii, dar și reputația noastră fotbalistică în Europa ne-au adus la acest moment negru din fotbalul românesc. În urma incidentelor de la meciul cu Kosovo, naționala noastră a primit cea mai dură pedeapsă în afară de excludere, respectiv să jucăm următoarele două meciuri cu Chiricheș titular.

Pentru cine nu este la curent cu fotbalul de pe vremea când erau manifestații pe stradă pentru revenirea lui Hagi la națională, Chiricheș este un fel de fotbalist care e rezervă la FCSB, o echipă din campionatul intern din România. Specialiștii în fotbal au avut tot timpul păreri apreciative despre acesta. „Rar mai vezi un jucător care să poată să facă un stop din cinci mișcări, asta presupune coordonare și control”, a declarat președintele Federației Franceze de Fotbal.

Oficialii români susțin că măsura este prea dură și ar dori să joace 20 de meciuri fără spectatori, care ar fi mai simplu, mai ales că Chiricheș ar putea să fie accidentat. În replică, șefii UEFA au explicat că nu se poate demonstra că Chiricheș joacă sau nu accidentat că joacă cam la fel.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

21 septembrie 2023 19:45
Citește mai mult despre: chiriches FCSB Nationala UEFA

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult