Negocieri în impas! Cristescu a aflat că trebuie să preia şi datoriile la întreţinere ale lui Copos

Deşi îşi făceau mari speranţe, suporterii Rapidului au aflat cu dezamăgire că şansele ca echipa lor favorită să fie cumpărată de Nicolae Cristescu sunt extrem de mici. După ce s-au înţeles pentru o anumită sumă, se pare că George Copos a încercat să-l fenteze pe Cristescu, adăugând o serie de datorii despre care nu se ştia nimic până acum.

„Eu am vorbit una cu domnul Copos, iar el a venit cu o cu totul altă ofertă. De exemplu, m-am trezit că trebuie să preiau şi datoriile la întreţinere ale lui Copos. Pe urmă, tot eu ar fi trebuit să-i preiau restanţele de la telefonul mobil, lumină sau gaze. A încercat inclusiv să-mi pună în cârcă restanţele salariale pe care le are către angajaţii lui de la hoteluri şi cofetării”, s-a plâns Nicolae Cristescu.

Potenţialul cumpărător al Rapidului a plecat extrem de nervos de la negocierile de azi cu Copos. Se pare că George Copos a profitat de o mică neatenţie a lui Cristescu şi l-a deposedat de portofel şi telefon mobil. Mai mult, Cristescu a trebuit să plece pe jos, după ce şi limuzina cu care a venit la negocieri a dispărut în mod misterios din parcare.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
17 iunie 2013 14:21

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult