Nemţii clarifică: Angela Merkel nu şi-a rupt pelvisul! A fost o regretabilă greşeală de tipar

În ciuda zvonurilor, Angela Merkel nu şi-a fracturat pelvisul, ci cu totul altă parte a corpului! Astfel susţine guvernul de la Berlin, care dă vina pe “o regretabilă greşeală de tipar” pentru confuzia iscată în jurul accidentului cancelarului german.

“Doamna Merkel nu şi-a rupt nicidecum pelvisul, ci altă parte anatomică, ce-i drept una cu o denumire foarte similară. Din respect faţă de doamna cancelar, nu putem spune nimănui care este această parte anatomică. Presa trebuie să ştie doar atât: e un organ cilindric cu multiple funcţii în reproducere şi micţiune. Nicidecum pelvisul”, a accentuat Pimmel Gebrochen, şeful de cabinet al lui Merkel.

“Pe o tastatură germană, Lv e foarte aproape de N, între tastele Rtz, ß, Ü, Wurst şi svastică”, adaugă urologul care a tratat-o pe Angela Merkel. “Probabil că ziariştii care au preluat comunicatele noastre s-au grăbit să le difuzeze şi n-au mai verificat textul. Vă asigurăm că pelvisul doamnei cancelar e în stare perfectă, ca scos din uzină. Cât despre organul distrus în accidentul la schi, acesta va fi înlocuit în cel mai scurt timp cu unul nou-nouţ.”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
8 ianuarie 2014 15:28

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult