News Alert! Întregul lot de la Dinamo, confirmat cu Retrovirus B

Panică în Ștefan Cel Mare, după ce toți jucătorii și membrii staff-ului au fost confirmați cu misteriosul Retrovirus B. „Suntem speriați, normal“, a recunoscut, afectat, căpitanul Deian Sorescu. „Retrovirusul ăsta ne bagă în b…b…boală. Suntem rupți de oboseală, mai ales seara. Cred că ne-ar fi mult mai bine să jucam dimineața, cel puțin o perioadă“.

Specialiștii avertizează că nu există vaccin pentru Retro B, așa că virusul îi poate afecta un an, doi sau chiar pe viață. „Sigur nu e Corona, de asta sunt suspecți momentan cei de la CFR și FCSB. E Retrovirus clar, dar nu e nici HIV, nici leucemie bovină. Noi îi zicem, provizoriu, Retrovirus B“, a explicat dr. Beniamin Begu, epidemiolog.

În aceste clipe grele, dinamoviștii au primit totuși un mesaj de încurajare de la colegii de la Rapid, Petrolul și U Cluj: „Și noi ne-am infectat acum câțiva ani cu Retrovirus B și încă nu ne-am revenit, dar nu e chiar atât de rău. Important e să nu facem Retrovirus C sau, Doamne-ferește, Retrovirus județean, că ăla te baga în pământ.“

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Mihai
26 aprilie 2021 11:22
Citește mai mult despre: Dinamo

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult