Nicio surpriză! Lotul României de dublu rafinat, medalie de aur la Beijing

România lasă din nou planeta cu gura căscată! Lotul olimpic de dublu rafinat a luat locul întâi la Beijing, după o competiție în care adversarii noștri n-au fost pe nicăieri. Ai noștri au fost atât de buni, că s-au prezentat la concurs deja amorsați din vestiar, unde dosiseră o sticlă de-aia mică de Unirea, mai precis de-aia de chioșc.

A fost un exercițiu greu, care pleca dintr-o alcoolemie de 6.7 la mie, un exercițiu ambițios, atât cu shoturi cât și cu rafale de gâturi prelungi, spre deliciul spectatorilor. Echipa noastră a reușit să acumuleze 3000 de puncte din 2000 posibile, după care au fost invitați să bea și arbitrii.

Sportivii noștri din lotul de dublu rafinat au putut urca pe podium cu ajutorul asistenților din teren, după care au fost omagiați inclusiv de președintele chinez Xi Jin Ping, care din păcate a refuzat să bea cu ei ca să-și serbeze victoria. Campionii noștri au amanetat imediat medaliile de aur și au băut banii, planul fiind să apeleze la mila gazdelor pentru un bilet de avion la întoarcere.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
10 februarie 2022 13:37
Citește mai mult despre: aur Beijing

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult