Nikolic râde de Gabi Tamaş: „Degeaba a băut, dacă n-a borât în taxi”

Stelistul Nikolic s-a alăturat celor care îl atacă pe Gabi Tamaş, după ce acesta din urma, beat fiind, a spart geamul unei uşi de acces într-o scară de bloc. „Am văzut imaginile cu Tamaş şi, sincer vă spun, sunt extrem de dezamăgit. De băut era băut, se vedea pe imagini, însă nu l-am văzut să şi borască. Păi ce fel de băută e asta?”, i-a reproşat Nikolic lui Tamaş.

Stelistul crede că o plimbare cu taxiul l-ar fi putut ajuta pe Tamaş să aibă o experienţă mult mai plăcută. „Când m-au pozat pe mine paparazzi borând, trebuie să recunosc că nu mi-a venit să borăsc din prima, a trebuit să ia taximetristul câteva curbe ca să se întâmple. Poate asta ar fi trebuit să facă şi Tamaş, nu să se culce pe casa scării fără să scape el strop de vomă.”

Nikolic bănuieşte că pe Tamaş l-au stricat englezii. „Jucătorii din Premier League sunt ca nişte tauri, beau toată noaptea şi nu se vede nimic pe ei. Asta e ca şi cum ai arunca banii pe fereastră, alcoolul se consumă ca să te faci maimuţă, nu aşa, ca să treacă timpul. E posibil ca Tamaş să fi învăţat de la englezi cum să ducă mai bine la băutură.”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
31 mai 2013 14:56

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult