Cele mai mari temeri ale iubitorilor fotbalului s-au adeverit: televiziunile sunt forțate să scoată bani grei din buzunar pentru a convinge populația să se mai uite la Liga 1. Exemplul Look TV, care nici cu 1.000 de lei de persoană nu a reușit să convingă pe nimeni să urmărească Chiajna – Oțelul, este grăitor.
 
liga1_drepturi_televizare.jpg “Este adevărat că au fost meciuri la care am avut chiar și 600 de telespectatori, însa aici vorbim despre derby-uri. În mod normal suntem mulțumiți și cu 20 de privitori pe meci, în medie. Este pe undeva normal, având în vedere că fotbalul din Liga 1 este identic cu cel din curtea școlii: unde este mingea este și grămada”, a explicat un reprezentant al Ligii.
 
Specialiștii avertizează că situația este mult mai gravă. Recent, presa a relatat cazul unor prieteni din județul Iași care au preferat să urmărească Singur Acasă decât un meci din prima divizie. Aceștia au argumentat prin faptul că media de greutate a jucătorilor depășea lejer suta de kile și dura foarte mult până aceștia ajungeau la minge.


We know both the art of matching people and the science of technology.

Staffing done right: +250 tech specialists and a 95% retention rate. See our current job openings!

Scris de Laurentiu | Friday, 09.01.2015 13:57 Sport

National Cinematografic