Normalitate în Liga 1: cluburile vor plăti pentru ca partidele lor să fie televizate

Cele mai mari temeri ale iubitorilor fotbalului s-au adeverit: televiziunile sunt forțate să scoată bani grei din buzunar pentru a convinge populația să se mai uite la Liga 1. Exemplul Look TV, care nici cu 1.000 de lei de persoană nu a reușit să convingă pe nimeni să urmărească Chiajna – Oțelul, este grăitor.
 
“Este adevărat că au fost meciuri la care am avut chiar și 600 de telespectatori, însa aici vorbim despre derby-uri. În mod normal suntem mulțumiți și cu 20 de privitori pe meci, în medie. Este pe undeva normal, având în vedere că fotbalul din Liga 1 este identic cu cel din curtea școlii: unde este mingea este și grămada”, a explicat un reprezentant al Ligii.
 
Specialiștii avertizează că situația este mult mai gravă. Recent, presa a relatat cazul unor prieteni din județul Iași care au preferat să urmărească Singur Acasă decât un meci din prima divizie. Aceștia au argumentat prin faptul că media de greutate a jucătorilor depășea lejer suta de kile și dura foarte mult până aceștia ajungeau la minge.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
9 ianuarie 2015 14:57
Citește mai mult despre: Liga 1

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult