Nu degeaba îi dă 500 de milioane. Șeicul are voie să-l călărească pe Ronaldo cu diverse ocazii

Ronaldo a semnat un contract de 500 de milioane de euro cu echipa saudită Al-Nassr, dar pentru acești bani starul portughez va trebui să facă mai mult decât să joace fotbal. Conform contractului, șeicii implicați la club au voie să-l călărească de fiecare dat când au un eveniment la care vor să epateze.

Așa că, pe lângă echipamentul de joc, Ronaldo a primit și o șa și un căpăstru, pe care trebuie să le aibă tot timpul la îndemână, în caz că îi vine vreunui șeic saudit cheful de călărit. De asemenea, Ronaldo are la dispoziție șase luni ca să învețe să necheze ca o cămilă, pentru a oferi astfel șeicilor o experiență cât mai realistă.

Starul portughez a fost călărit prima dată aseară, drept pedeapsă pentru că în conferința de presă a confundat Arabia Saudită cu Africa de Sud. Ba, mai mult, pentru că Ronaldo a spus Africa de Sud în loc de Arabia Saudită, și șeicii îl vor plăti pe portughez în forinți în loc de euro. Așa că va încasa doar puțin peste 1 milion de euro în loc de 500 de milioane de euro.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
5 ianuarie 2023 11:07
Citește mai mult despre: Ronaldo seici

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult