Nu e totul pierdut pentru tricolori! Însămânțarea de primăvară abia a început și încă se pot angaja în agricultură

După un nou meci în care au arătat că fotbalul le e mai degrabă străin, jucătorii Naționalei au primit și o veste bună: însămânțările de primăvară sunt în toi și nevoia de muncitori necalificați este la cote maxime. Vestea bună pentru tricolori este că mulți angajatori nu îți cer nici măcar să știi să lovești o minge ca să te angajeze la muncile câmpului.

”Eu cred în oameni, fie ei și fotbaliști”, spune un fermier autohton. ”Dacă un fotbalist nu știe să lovească o minge, nu înseamnă automat că nu știe să lovească cu o sapă sau cu o coasă. Poate cineva i-a păcălit că se pricep la interacțiunea cu mingea de fotbal, când de fapt ei știu doar să culeagă buruieni.”

”După trei meciuri oficiale în care Naționala nu a marcat nici măcar un gol, cred că dau dovadă de bunăvoință dacă îi fac o ofertă de muncă unui jucător titular cu Danemarca”, spune un alt fermier. ”Lui Latovlevici, de exemplu! Recunosc, aș vrea să-l iau în agricultură mai ales pentru că are un cap în formă de nap. Iar eu cultiv napi.”

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
27 martie 2017 01:06
Citește mai mult despre: Nationala primavara

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult