Credeai că România şi-a pierdut pentru totdeauna locul în “lumea bună” a gimnasticii? Din contră! În această dimineaţă, un taximetrist de 52 de ani din Bucureşti a obţinut primul 10 perfect la proba olimpică de păreri despre gimnastică, devansându-şi cu mult rivalii: un instalator din Kîrgîzstan şi un pensionar rus.

pareridespregimnastica.jpg
“Domnul Popescu a avut o prestaţie bună şi la Londra, în 2012. Pe atunci lucra pe cont propriu şi stătea pe la gară. Acum, însă, de când s-a mutat la Pelicanul se vede că a căpătat mai multă siguranţă de sine, s-a maturizat ca teoretician al gimnasticii, poate bombăni cu orele fără cel mai mic semn de efort”, spune Yoko Minolta, membru al juriului.

“E un deliciu să-i auzi părerile despre ţukahara, să te fure somnul când îţi povesteşte cum ar fi făcut el un triplu şurub dacă era în locul lui Drăgulescu. Puterea lui de a-şi da cu părerea e supraomenească”, a confirmat Nadia Comăneci, aflată în public, după evoluţia magistrală de la Rio a taximetristului originar din Berceni.

“Dacă aveam norocul să-i fiu clientă acum 40 de ani, aş fi dat din cap, uşor plictisită, la fiecare replică a acestui mare maestru şi poate i-aş fi lăsat chiar 7 lei ciubuc!”, a adăugat fosta campioană olimpică.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Tuesday, 16.08.2016 18:11 Sport

National Cinematografic