Credeai că România şi-a pierdut pentru totdeauna locul în “lumea bună” a gimnasticii? Din contră! În această dimineaţă, un taximetrist de 52 de ani din Bucureşti a obţinut primul 10 perfect la proba olimpică de păreri despre gimnastică, devansându-şi cu mult rivalii: un instalator din Kîrgîzstan şi un pensionar rus.

pareridespregimnastica.jpg
“Domnul Popescu a avut o prestaţie bună şi la Londra, în 2012. Pe atunci lucra pe cont propriu şi stătea pe la gară. Acum, însă, de când s-a mutat la Pelicanul se vede că a căpătat mai multă siguranţă de sine, s-a maturizat ca teoretician al gimnasticii, poate bombăni cu orele fără cel mai mic semn de efort”, spune Yoko Minolta, membru al juriului.

“E un deliciu să-i auzi părerile despre ţukahara, să te fure somnul când îţi povesteşte cum ar fi făcut el un triplu şurub dacă era în locul lui Drăgulescu. Puterea lui de a-şi da cu părerea e supraomenească”, a confirmat Nadia Comăneci, aflată în public, după evoluţia magistrală de la Rio a taximetristului originar din Berceni.

“Dacă aveam norocul să-i fiu clientă acum 40 de ani, aş fi dat din cap, uşor plictisită, la fiecare replică a acestui mare maestru şi poate i-aş fi lăsat chiar 7 lei ciubuc!”, a adăugat fosta campioană olimpică.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Vasile | Tuesday, 16.08.2016 18:11 Sport

National Cinematografic