Nu venim cu mâna-n cur de la Soci! Un colecţionar de antichităţi ne-a oferit 100.000 euro pe bob!

Lotul olimpic al României se va întoarce victorios acasă după ce şeful delegaţiei a reuşit să vândă bob-ul echipei unui colecţionar de antichităţi. Acesta a oferit 100.000 de euro pe el, câteva sticle de băutură precum şi bilete la cinema.

„Trebuie să recunoaştem că am scos un preţ bun”, a spus Alexandru Tomescu, şeful echipajului de bob. „Dacă luam aurul primeam vreo 500 de euro de la statul român, două invitaţii la TV şi câteva pungi cu mâncare şi haine. Aşa, n-avem glorie da’ avem bani cât să ne antrenăm pentru următoarea Olimpiadă”.

Sportivii români au realizat performanţe incredibile, dealtfel, la Soci, organizatorii fiind impresionaţi nu doar de lotul de bob ci şi de reprezenzanţii nostri la biatlon. „N-am văzut pe nimeni să tragă atât de repede cu muscheta. Să pui plumbii, să cureţi ţeava, pui fitil şi arzi cremenea în mai puţin de 5 secunde, pe frigul ăsta… e o performanţă”, a spus un jurnalist sportiv rus.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
13 februarie 2014 06:02

Alte articole

Vezi mai mult