Număr record de divorţuri în ultima săptămână: Bărbaţii vor să vadă campionatul mondial în linişte

Notariatele din toată ţara au fost asaltate cu cereri de divorţ în ultima săptămână, motivul invocat de soţi fiind că vor pur şi simplu să urmărească meciurile de la Campionatul Mondial în linişte. Cei mai mulţi bărbaţi care au amânat decizia până în ultima zi au optat pentru procedura rapidă, pentru că începea meciul. În ce priveşte partajul bunurilor, bărbaţii au cedat tot, păstrând doar televizorul şi telecomanda.

„Nu e nimic personal, dragă. Discutăm după finală şi oricum, nu exclud o împăcare. Acum dă-te, că se execută cornerul”, cam aşa decurgeau explicaţiile în faţa notarului. Cei care nu şi-au permis un divorţ rapid au optat pentru o separare de probă. În unele cazuri disperate, bărbaţii au solicitat un ordin judecătoresc prin care soţia să fie trimisă la maică-sa, din raţiuni „umanitare”, pe perioda Campionatului.

În ce priveşte custodia copiilor, notarii spun că în mod bizar bărbaţii români au cedat-o voluntar în favoarea mamelor, motivând că „ea ştie mai bine să aibă grijă de ei, şi oricum, m-ar scoate din minţi cu năzdrăvăniile lor, ca să nu mai spun că ar plânge să le pun desene animate la televizor chiar când e un meci mai interesant”, după cum spune Decebal Popescu, recent divorţat din motive de campionat mondial.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
13 iunie 2014 04:20

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult