O etapă nebună, cu multe meciuri de-a dreptul tîmpite şi declaraţii cretine

Analiza primei etape din retur, numai la TNR!

Steaua-Ceahlăul 1-3
Becali a avut dreptate cînd l-a trimis pe Grzelak la echipa a doua, Steaua dovedind în meciul cu Ceahlăul că poate să facă circ şi fără el pe teren.

Dinamo-Craiova 2-2
Conducătorii lui Dinamo au vorbit cu colegii lor din poliţie şi cîteva zeci de puşcăriaşi au curăţat terenul de zăpadă, astfel încît să se poată juca. De asemenea, pentru arbitrarea meciului s-a apelat tot la un puşcăriaş care l-a trimis pe fiu-său la centru.

Iaşi-Rapid 2-1

Jucătorii Rapidului au jucat pentru Nae Manea, căruia i-a murit zilele trecute fratele. Mulţi dintre ei au jucat foarte prost, cerînd astfel schimbarea ca să fie alături de el pe banca de rezerve în această încercare grea a sorţii.

Declaraţii luate după meciuri:

Gigi Becali: „Nu ştiu ce se întîmplă cu Ovidiu Petre de joacă aşa de prost. Despre ceilalţi ştiam că joacă prost, nu a fost o surpriză pentru mine.”

Cornel Dinu: „I-am depăşit pe olteni la toate capitolele: forţă, acceleraţie, rezistenţă, alunecare pe plan înclinat, scufundarea într-un lichid, frecare… Ce nu mi-a plcăt a fost, bineînţeles, bizantinismul, balcanismul şi galvanismul de care au dat dovadă oficialii Craiovei.”

Nae Manea: „Am vorbit cu jucătorii Iaşului după meci şi mi-au spus că pot să dedic victoria lor fratelui meu. Jucătorii mei mi-au spus că au fost furaţi de arbitru. Am înţeles că le lipseau banii şi telefoanele mobile din vestiar, iar cel care a fost văzut ieşind a fost chiar centralul partidei…”

Nu schimbaţi site-ul, rămîneţi pe www.timesnewroman.ro pentru detalii şi declaraţii incendiare!

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Mihai
22 februarie 2010 10:47
Citește mai mult despre: Becali Craiova Dinamo Dinu Iasi Rapid Steaua

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult