O femeie care face yoga își poate cicăli soțul stând în cap

La prima vedere, Mioara Papuc, din Berceni, pare o femeie obișnuită, care sâmbăta face o mămăligă cu brânză și se laudă că ea gătește. Dar puțini oameni cunosc secretul acestei femei extraordinare. După câțiva ani de yoga, Mioara a reușit să trezească chakra kundalini și acum poate să-și cicălească soțul stând în cap.

”Mariane, nu te văd bine. Eu m-am pus în cap pentru tine și tu n-ai făcut nimic toată ziua. Mai ieși și tu copilul, mai discută ceva cu e, că asta înseamnă parenting, nu să-i dai tableta. Te-ai dus la pescuit, ai venit beat și pește ciuciu”, îi spune Mioara soțului său, în timp ce plutește eteric cu picioarele în sus pe covorașul ei de yoga luat din Decathlon.

Mioara spune că a atins Nirvana atunci când și-a putut cicăli soțul după ce și-a golit complet mintea: ”Simțeam o claritate absolută, mintea mea, deși complet goală, era ca un cal pursânge, care îl acuza pe soțul meu Marian de diverse lucruri, iar eu asistam de undeva din exterior la toată această experiență. Recomand”, a mai spus Mioara.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
29 aprilie 2023 09:09
Citește mai mult despre: berceni cicălit yoga

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult