O femeie de serviciu din Tecuci a ajuns campioană la curling

Elena Vasile, o doamnă care face curat pe holurile Primăriei Tecuci, a ajuns celebră în Canada după ce a câștigat campionatul național de curling. Ea a măturat pista ca nimeni alta și a asigurat o alunecare perfectă pentru piatra de joc. Jurnaliștii din Canada au recunoscut că nimeni nu mai curăță gheața așa cum face ea și i-au prezis un mare viitor în curling.

Elena a început să practice acest sport încă de mică. Pe atunci, mama ei o punea să dea cu mătura prin casă și să spele pe jos, prin bucătărie.

Mai târziu, văzând că se fac bani din sport, s-a angajat la o școală din Tecuci, unde curăța podelele cu multă pricepere. Gurile rele spun că, pentru a se angaja, l-a cam pupat în fund pe directorul instituției, însă Elena are o vorbă: “Așa e-n curling”.

Următorul pas în cariera ei a fost trecerea la Primăria Tecuci. Ajunsă deja profesionistă, Elena spăla podele zi și noapte, inclusiv în timpul liber, pentru a se perfecționa în acest sport. Ca să o mai ajute, funcționarii aruncau mâncare pe jos și intrau murdari de noroi. Femeia era mereu pe fază și în câteva minute făcea podeaua din nou lună, demonstrând că are tehnica lui Messi.

Coechipierii de la curling se plâng însă că Elena le-a făcut multe probleme la început. Imediat după aruncare, femeia de serviciu începea să măture și oprea piatra pe loc, ca să nu facă mizerie pe acolo pe unde ea tocmai a curățat.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
2 iunie 2011 07:00

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult