O girafă, medaliată cu aur în proba de înghiţit săbii

Surpriză de proporţii la ultima ediţie a campionatului mondial de înghiţit săbii: medalia de aur a revenit unei girafe, aflată la prima sa participare în competiţie. Mai mult, debutanta a stabilit un nou record mondial, după ce a reuşit să-şi introducă pe gât o sabie de aproape 2 metri.

Participarea girafei a stârnit însă furia celorlalţi competitori, care au acuzat organizatorii că îşi bat joc de ei. „Mă antrenez de 10 ani pentru această ediţie a campionatului mondial şi vine o girafă, fără pregătire prealabilă, şi înghite o sabie de aproape 2 metri. Asta în condiţiile în care au abia dacă pot înghiţi o sabie de 1 metru. Sigur e ceva necurat la mijloc. Tocmai de aceea, am cerut ca girafa să facă un control antidoping. Fără substanţe interzise, n-avea cum obţine o asemenea performanţă”, s-a revoltat unul dintre competitori.

Organizatorii spun însă că girafa a trecut testul antidoping efectuat înaintea competiţiei şi că e puţin probabil ca probele prelevate de la girafă după proba finală să conţină urme de substanţe interzise.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
5 octombrie 2010 13:29

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult